Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 12:49

Webmail

Ο λογαριασμός σας.
 

Η ηλεκτρονική διεύθυνση για τον κάθε χρήστη είναι:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Προπτυχιακοί & Μεταπτυχιακοί Φοιτητές του τμήματος Διοίκησης)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Μεταπτυχιακοί Φοιτητές Τουρισμού)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Προπτυχιακοί & Μεταπτυχιακοί Φοιτητές του τμήματος Μηχανικών)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Προπτυχιακοί & Μεταπτυχιακοί Φοιτητές του τμήματος Ναυτιλίας)

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά: Αποστολή & προώθηση μαζικών μηνυμάτων μέσω email


Η αποστολή μαζικών μηνυμάτων (spam email) απαγορεύεται αυστηρά. Αν έχετε κάποιο μήνυμα το οποίο πρέπει να κοινοποιηθεί στην ακαδημαϊκή κοινότητα η σε συγκεκριμένη ομάδα χρηστών του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα πρέπει να απευθυνθείτε στον συντονιστή δημοσίευσης ηλεκτρονικών ανακοινώσεων της συγκεκριμένης ομάδας. 

Υπενθυμίζεται ότι αν λαμβάνετε μηνύματα τα οποία σας παροτρύνουν να τα προωθήσετε σε άλλους χρήστες είτε γιατί θα έχετε καλή τύχη είτε για οικονομική ευημερία κ.λ.π., θα πρέπει να τα αγνοείτε. Οι επιτήδειοι που ξεκίνησαν την όλη ιστορία με τα μηνύματα αυτά κατάφεραν και καταφέρνουν να ξεγελάσουν πολλούς χρήστες αλληλογραφίας ανά τον κόσμο. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν πρόβλημα στους διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το να στέλνονται μαζικά email σε πολλούς παραλήπτες και προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην υπηρεσία. Παρακαλούμε λοιπόν να μην προωθείτε σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους μηνύματα και αν πέσει στην αντίληψή σας να αποτρέπετε άλλους που το κάνουν.

Webmail


Η υπηρεσία Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου είναι διάθεσιμη στην σελίδα https://webmail.aegean.gr

 

Πρόβλημα Πρόσβασης ?


Αν έχετε πρόβλημα πρόσβασης δοκιμάστε να συνδεθείτε με αυτό τον τρόπο.