Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 13:00

Επαναφορά - Αλλαγή Κωδικών Πρόσβασης

Κωδικοί Πρόσβασης

Τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι αυστηρά προσωπικά και δεν πρέπει να τα παρεχετε σε οποιονδήποτε τρίτο για οποιονδήποτε λόγο. 

Η Υπηρεσία Πληροφορικής και Επικοινωνιών δεν έχει πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασης (password) χρηστών και δεν πρόκειται ποτέ να σας ζητήσει μέσω email την αλλαγή κωδικών η την αποστολή μέσω email κωδικών η / και προσωπικών στοιχείων σας προς οποιαδήποτε υπηρεσία εντός η εκτός του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Αν γίνετε αποδέκτης τέτοιου τύπου επικοινωνίας σε οποιαδήποτε μορφή (τηλ, email κλπ) ενημερώστε άμεσα την Υπηρεσία Πληροφορικής (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η καλέστε 22710-35166)

Ορισμός ερωτήσεων και απαντήσεων online επαναφοράς κωδικού πρόσβασης (password) εφόσον ήδη έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας:

 Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά: 

  1. Συνδεθείτε στην Εφαρμογή Αλλαγής Κωδικών με τα στοιχεία πρόσβασης που σας έχουν δωθεί.
  2. Επιλέξτε "Ρυθμίσεις Απαντήσεων Κωδικού"
  3. Επιλέξτε 3 ερωτήσεις και ορίστε τις απαντήσεις σε αυτές.

Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού σας, μπορείτε να τον επαναφέρετε απαντώντας στις ερωτήσεις που επιλέξατε μέσω της ίδιας εφαρμογής.

Είσοδος στην Εφαρμογή Αλλαγής Κωδικών

 

Τρόποι αλλαγής / επαναφοράς κωδικού πρόσβασης:

Αν γνωρίζετε ήδη τον κωδικό πρόσβασης:

  • Online: Αν γνωρίζετε ήδη τον κωδικό προσβασης σας και απλώς θέλετε να τον αλλάξετε η να τον ανανεώσετε επισκεφθείτε την σελίδα https://password.aegean.gr

Αν δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης ή δεν μπορείτε να τον αλλάξετε online:

  • Αυτοπροσώπως: Επισκεφθείτε την Υπηρεσία Πληροφορικής στο Μιχάλειο κτήριο με την ταυτότητα ή το φοιτητικό πάσο σας.
  • Μέσω email: Στείλτε μήνυμα στο Chios Helpdesk ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) αναφέροντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και επισυνάπτοντας μια ψηφιακή εικόνα του πάσσο σας η τις 2 όψεις της ταυτότητας σας. Παρακαλώ στέλνετε μηνύματα μόνο προς το Helpdesk και όχι σε λογαριασμούς του προσωπικού του Helpdesk. Θα σας καλέσουμε και θα σας ενημερώσουμε για τον νέο κωδικό σας.
Last modified on Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 12:49