Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 12:02

Ωρες Λειτουργίας - Επικοινωνία

Σημεία Παρουσίας

Το γραφείο αρωγής χρηστών βρίσκεται στην Υπηρεσία Πληροφορικής στο υπόγειο του Μιχαλείου κτιρίου (Μιχάλων 8).

Ωρες λειτουργίας

Το γραφείο αρωγής χρηστών λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες μεταξύ 8:00πμ και 3:30μμ

Επικοινωνία

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Εξαιρετικά σημαντικό - παρακαλώ διαβάστε:

  • Τα μηνύματα πρέπει να αποστέλλονται στο Helpdesk (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και ΟΧΙ σε προσωπικούς λογαριασμούς.
  • Γιά λόγους ταυτοποίησης μηνύματα / αιτήματα τεχνικής υποστήριξης προς το Helpdesk ΠΡΕΠΕΙ να αποστέλλονται απο τον λογαριασμό σας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ΟΧΙ απο προσωπικούς λογαριασμούς. Αν αυτό δεν ειναι δυνατόν, θα πρέπει να επισυνάψετε ενα σκαναρισμένο αντίγραφο της ταυτότητας η του πάσο σας για να επιβεβαιωθεί η ιδιότητα / σχέση σας με το ΠΑ.
  • Παρακαλούμε να συμπληρώνετε το πεδίο "Θεμα" στο μήνυμα σας.
  • Ιδανικά επισυνάψτε ενα screenshot του προβλήματος/σφάλματος που αντιμετωπίζετε.
  • Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι στην ελληνική γλώσσα και όχι σε greeklish. 

Μηνύματα που δεν ακολουθούν τους παραπάνω στοιχειώδεις κανόνες ειναι πιθανόν να λαμβάνουν χαμηλή προτεραιότητα για να απαντηθούν.

Εναλλακτικά και ΜΟΝΟΝ σε περίπτωση πολύωρης διακοπής λειτουργίας της υπηρεσίας email του Πανεπιστημιου Αιγαίου παρακαλώ στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Η διεύθυνση αυτή θα παρακολουθείται ΜΟΝΟΝ σε περιπτώσεις πολύωρης διακοπής λειτουργίας της υπηρεσίας email του Πανεπιστημιου Αιγαίου.

Το ίδιο ισχύει και για την σελίδα του Helpdesk στο Facebook ( https://www.facebook.com/chioshelpdesk )

Τηλέφωνα:
Εντός Πανεπιστημίου (όλα τα νησιά) :35166 (8:00πμ - 3:00πμ)
Εκτός Πανεπιστημιου : 22710-35166 (8:00πμ - 3:00πμ)

Δεν υπάρχει δυνατότητα FAX - έχει καταργηθεί απο τον Αύγουστο 2021.

Last modified on Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 18:59